Kategorie
 
 
 
 
 

OPEN DAY 2024 | Dodatečně jsme oslavili 30. výročí

Napsal Tomáš Nemček
09. 07. 2024

OPEN DAY 2024 | Dodatečně jsme oslavili 30. výročí

Velmi se těšíme, že jsme v pátek 28.6.2024 úspěšně oslavili 30. výročí vzniku BS ACOUSTIC. Akci doprovázelo krásné letní počasí, ale zejména příjemné setkání s našimi obchodními partnery, kterým velmi pěkně děkujeme za účast.

 

PŘÍPRAVY NA PODUJETÍ

Přípravou OPEN DAY 2024, jak zní oficiální název akce, jsme se zabývali v podstatě od začátku roku až po den jejího konání.

Od úvodních nápadů a myšlenek, jak by měla celá akce vypadat, v jakém duchu by se měla nést a kde by se měla konat, jsme se časem přepracovávali stále ke konkrétnějším cílům, kterých jsme chtěli dosáhnout. Po stanovení konečného data na 28. červen jsme začali celý OPEN DAY detailněji plánovat.

Začali jsme výběrem prostor tak, aby vyhovovaly po estetické, ale i kapacitní stránce. Kromě samotných účastníků jsme potřebovali v prostoru umístit také výběr našich produktů zvukové a světelné techniky, které jsme chtěli odprezentovat. Výběr nakonec padl na Vinařský dům Kopčany, jehož personálu dodatečně děkujeme za profesionální přístup během celé akce.

Co se týče programu OPEN DAY, ten jsme rozdělili do několika částí. V úvodu jsme se věnovali průřezu celých 30-ti let společnosti, poté následovala část věnující se současné podobě firmy, jejím zaměstnancům a službám, pokračovali jsme představením značek s nimiž spolupracujeme (a pro které máme výhradní zastoupení) a nakonec jsme se zaměřili na naše TOP produkty a bestsellery. Všechny tyto praktické informace jsme účastníkům akce zprostředkovali ve formě prezentací a videí.

Součástí příprav byla i příprava samotných prostor ve Vinařském domě, kde jsme vybrané produkty rozmísťovali na optimální místo.

PRŮBĚH PODUJETÍ

Přestože program probíhal v interiéru, jsme rádi, že nám vyšlo krásné počasí a coffee breaky jsme si vychutnali na krásném nádvoří Vinařského domu.

Úvodní slovo patřilo zakladateli BS ACOUSTIC, Stanislavu Balážovi, který hosty přivítal a uvedl úvodní prezentaci věnující se historii společnosti. V rámci této prezentace jsme z archivní fotodokumentace vytvořili video zachycující vývoj společnosti od roku 1993 až po současnost, které si můžete prohlédnout na našem YouTube kanálu.

Po úvodní prezentaci následovala současnost a prezentace značek s výhradním zastoupením. To už si slovo vzala marketingová manažerka Michaela Balážová. Pro odprezentování současnosti jsme se rozhodli vytvořit historicky první firemní promo video, kde jsme postupně představili sídlo společnosti, showroomy v Radošovcích a Brně, admisitrativní část, výrobu i skladové prostory. Věříme, že se vám video bude líbit, naleznete ho pod tímto odkazem.

O další bloky věnující se našim top produktům, službám a řešením se postarali postupně Marek Slusarčík – IT manažer, Michal Sedlák – obchodní referent pro ČR a Tamara Žúrková – obchodní referentka pro SR. Pánové se zaměřili na naše bestsellery, ke kterým jsme nedávno začali vytvářet video content pro snazší pochopení jejich zapojování a ovládání. Na našem YouTube kanálu naleznete tato videa v seznamu Představujeme. Tamara následně hostům představila přenosné bateriové reprosoustavy PORT od Ibiza Sound, také za pomoci videa, ve kterém si i sama zahrála :)

Během coffee breaků měli hosté možnost prohlédnout si místnost s produkty, kde se jim věnoval technik Ivan Heldes a spolu s Markem vysvětlovali jednotlivé funkcionality. Naši hosté si zde mohli přímo vyzkoušet ovládání produktů a přesvědčit se o jejich kvalitě. Vedle toho probíhala volná diskuse a věříme, že hosté byli spokojeni i s občerstvením :)

Na závěr od nás hosté obdrželi dárky jako poděkování za to, že nás poctili svou přítomností a přišli spolu s námi dodatečně oslavit jubileum BS ACOUSTIC. Velice si toho vážíme a ještě jednou děkujeme i touto formou. Věříme, že díky tomuto dárku i rodinní příslušníci ochutnali kousek Skalice :)

ZÁVĚR DNE V DOBRÉ SPOLEČNOSTI KOLEGŮ

Když jsme se rozloučili i s posledním hostem, přivítali jsme zbývající kolegy spolu s jejich rodinnými příslušníky. Chtěli jsme jim i touto formou poděkovat za vše, co denně dělají proto, abychom jako firma společně rostli. Připravili jsme tedy společné posezení, na kterém jsme nejen oslavili firemní jubileum, ale zahráli i badminton a ochutnali grilované speciality a kvalitní vínko. V této relaxační rodinné atmosféře jsme tak úspěšně zakončili náročný, ale krásný den. Všem, kteří se na něm podíleli, srdečně děkujeme! Vidíme se při příštím OPEN DAY!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze